Rug havre brud + opskrift
Anettes Univers -Mit liv min hverdag
Anettes Univers -Mit liv min hverdag
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • Prøv dem i vil sikkert også syntes de er lækre. De smager bedst når de er frisk bagte, men kan godt holde nogle dage så man kan have dem med i madpakken el hvad man nu har lyst til.Sådan laver du rug havre brud:Ingredienser
  • 5 dl lunkent vand
  • 50 g gær
  • 2 tsk sukker
  • 2 tsk salt
  • 2 æg (str. M el L)
  • 150 g rugmel
  • 4 spsk olie
  • 100 g havregryn
  • 450-550 g hvedemel (det er ikke helt til at sige hvor meget dejen må ikke være for våd men hellere ikke tør kom derfor kun lidt i af gangen og føler du ikke det nok kom lidt mere i dejen skal klistre)

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.