Resultatet blev disse lækre grove rosinboller, lavet på rester fra skabene. Jeg ELSKER hjemmelavede nybagte boller, der stadig er lune med en stor klat smør på
Der skal jo ikke lægges skjul på at jeg jo ikke er det store bagemenneske. Jeg hader simpelthen dej. Det er ikke noget jeg kan gøre så meget ved, jeg hader bare når mine hænder bliver klistret ind som de gør når man skal samle en dej
Boller bagt i muffinsforme bliver lidt lettere og luftigere. De spises som almindelige boller med mælkefri margarine, marmelade, honning, chokoladesmørecreme eller lignende
Hvad er bedre end en varm rosinboller med smør og ost i vinterkulden, her kommer min version af en klassiker vi alle kenbder fra barndommens tid, der for mange er fuld af gode minder
Vi har brugt morgenen på at bage rosinboller og smørbagte kanelsnegle. 2016 er så småt i gang og dagen i dag skal nydes sammen med vores nyeste dejlige venner
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.