Husk at kagen skal stå på køl indtil servering (pga moussen, der er lavet med piskefløde). Husk at ligge bagepapir i bunden af formen, da den eller kan være svær at få ud
Derfor har jeg lavet denne lille vejledning, så interesserede kan se, hvordan jeg duster dem. Jeg starter med at lave bladene af fondant, som jeg har farvet med Wiltons pastafarve "Moss Green", tilsat tylosepulver for at bladene tørrer hurtigt
H. j. e. m. l. a. v. t. r. s. h. o. w. f. n. d. D. k. u. y. g. b. ø. i. å. æ. ,. M. ". O. p. ). 1. 5. 2. (. 4. C. E. 0. c. +. L. K. R. N. ½. z. 6. P. S. Ø. B. -. 3. U. V. /. J. 8. é. –. 9
Jeg startede min første dag på barsel med at indhente noget af alt det jeg i den sidste tid har forsømt og lavede er stor portion frikadeller til fryseren
På spisekortet er der mange lækre retter og vi har afprøvet en del efterhånden. Fisken hentede vi hos Boring Fisk og det blev en blanding af torsk og laks
fyldet i kagen er hjemmelavet hvid chokolade mousse og hjemmelavet hindbær mousse. citron saft. Jeg ville lige afprøve mine ny indkøbte petunia surfinia plunger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.