Mulighederne er mange, og tilmed uendelige hvis du altså er til syltede rødløg. De smager simpelthen så lækkert, og jeg kan næsten ikke vente med at afprøve dem i en sandwich, som menuen vist står på her til aften, hvor varmen dræner enhver for energi og lysten til at stå længe i køkkenet
Her fik vi serveret en lækker salat, med noget lækkert rødt, der viste sig at være syltede rødløg. Første gang jeg stiftede bekendtskab med disse farvestrålende, søde og alligevel syrlige herligheder, var sidste år, da vi var ude og spise i Århus
Løgskiverne kommes i forrådsglasset overhældes med eddiken, når det lige er kølet lidt af sættes det i køleskabet, hvor de helst skal stå et par dage inden de er klar
blandt andet syltede rødløg, som jeg er helt vild med. Jeg har aldrig været vild med syltede sager. I rå form kan rødløg godt være skarpe i smagen, men når de syltes, opnår de en lækker, sur-sød smag og et godt bid
Indlægget Rosenkålssalatmed granatæble og cashews blev vist første gang den. Lige nu er det især den Asiatiske Spidskålssalat fra DET DER VIRKER og grønkålssalaten med lakrids
Og så skal det have et fint modspil med lidt surt, sødt og fedt. Hak persillen og rør den sammen med eddike, olie, smuldret feta og smag til med chili, salt og peber
Denne rosenkålssalatmed granatæble, avokado, forårsløg og lidt iceberg – tog ingen tid at lave. Spækket med antioxidanter, booster granatæblet dit immunforsvar
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.