Tomatsæsonen er ved at være slut – det er tid til efterår og knap så sjove tomater som i august. Men fortvivl ikke – man kan stadig få noget godt ud af supermarkedet tomater – det kræver bare en ovn og lidt krydderier
Tærter er forholdsvis nemme at lave, og du kan komme alt muligt i dem – en god måde at få ryddet ud i køleskabet og grøntsagskurven på uden at det havner i skraldespanden
Før jeg starter dagens indlæg, vil jeg gerne sende en varm tak ud til alle jer, der har sendt mig søde, støttende hilsner her på bloggen og på Facebook efter mit seneste indlæg
Smelt chokoladen i vandbad, lys og mørk hver for sig, vask jordbærrene med stilkenpå og lad dem blive helt tørre, vigtigt for ellers vil chokoladen ikke blive på, og jordbærret blive slattent
Rist rugbrødet på en brødrister. Et par stilke purløg. Et par stilke purløg. Smør avokado-flødeost på 4 skiver af rugbrødet. Smør rygeostcremen på de sidste 4 rugbrødsstykker. Læg en skive laks ovenpå hver og pynt med henholdvis purløg og rødløg/agurk 8 skiver rugbrød
IngredienserEt broccolihoved, udskåret både i blomster og i tern (af stilken) - koges/dampes i 2 min Et rødløg i tern1 Dåse økologiske artiskokker, skåret i kvarte100 g Edemame bønner1/2 dåse økologiske kidneybeansEn håndfuld nødder (fx hasselnødder, mandler, paranødder eller valnødder), svitset på pandenDressing. 2 spsk olivenolie 1 spsk æblecider eddikeSalt og peberBland broccoliblomster- og tern (fra stilken) med løg, artiskokker, edemame bønner og kidneybeans
Steg baby spinaten og purløget på panden, med 4 spsk. 100 g baby spinat, fjern store stilke. vand. Bland derefter sammen med alle de andre ingredienser
Vask peberfrugterne, skær dem over og fjern kernehuset ( jeg syntes det er pænt at få stilken med, så jeg starter med at skære stilken igennem og så videre ned i peberfrugten - stilken er også med til at holde lidt på peberfrugtens facon )
Skær courgette og gulerod i tynde skiver på langs. God fornøjelse1 rød peber1 courgette1 gulerod300 gr fersk laks300 gr kuller (anden hvid fisk kan også bruges)6 skiver røget laks4 æg3 dl piskefløde1 stilk citrongræssalt og peberGrill peberfrugten i ovnen på 250 gr til den er sort over det hele. 1 stilk citrongræs
Vi var 5 til middag og jeg som håbede på en lille rest til min frokost fredag fik en lang næse. 3 stilke basilikum. Kog det ved svag varme i 15 minutter og lad det stå i 10 minutter med låget på. Kog det ved svag varme i 15 minutter og lad det stå i 10 minutter med låget på. 3 stilke basilikum
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.