,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. J. u. l. e. s. t. m. n. i. g. a. d. o. r. f. p. j. h. k. å. O. v. æ. b. y. D. ø. H. ½. A. K. R. 2. I. 1. 3. 0. c. F. S. V. L. 5. -. 8. 4. B. 6. T. 7
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. M. i. n. e. f. o. r. æ. l. d. s. w. k. b. ø. g. t. a. m. å. u. v. D. G. h. p. I. y. j. P. 8. 2. 0. 1. -. S. –. (. 6. ). 3. c. 5. T. V. 4. B. L. K. O
Andebryst marineret i appelsin/hvidløg, smørstegte kartofler, orangesovs ogstegte grønsager. Som I måske har læst havde kæresten fødselsdag i mandags og jeg så derfor snittet til at lave en lækker middag
Hæld skyen fra stegefadet over i en skål eller kande. Vend de dampede grøntsager i det smeltede smør og lige før servering vend kørvelen i, krydr med havsalt og friskkværnet peber
Opvarm imens olien i en pande ved jævn varme, [. 2 stykker laks Frisk pasta 3 spsk god olivenolie 1 god håndfuld frisk timian 2 fed hvidløg skåret i helt tynde skiver Friskkværnet peber Kog pastaen
)saltpeber, friskkværnettimianFriske rosmarin kviste. peber, friskkværnet. 1 hel oksehøjreb, ca. 1/3 af vægten er knogler. 1 hel oksehøjreb, ca. 1/3 af vægten er knogler
Dejen æltes sammen med vand og æg, hvorefter den stilles på køl en ½ times tid. Der skæres forsigtigt en lomme i siden på kyllingsbrysterne, som derefter stoppes med pikant flødeost
Vend brysterne af og til, så de bliver stegt ligeligt på alle sider og kanter. - og en ret fin måde, at byde foråret velkommen påFor denne menu var jo hvad jeg forkælede cupcake mafiaen med igår, som jo forkælede mig med deres dejlige selskab, men også en del lækre værtindegaver
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. J. e. g. h. a. r. n. o. t. d. s. m. b. å. v. f. i. k. l. ø. p. æ. L. j. u. K. C. M. y. A. H. S. 2. I. 4. 0. 1. ½. c. F. 3. R. D. 5. V
,. ,. ,. ,. ,. ,. D. e. t. r. v. d. a. æ. i. l. f. å. u. y. s. j. n. o. g. b. I. h. m. ø. k. O. p. c. -. A. C. 2. 1. 8. 0. 4. F. S. B. 3. R. 5. T. K. J. z. 6
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. O. p. s. k. r. i. f. t. e. n. a. g. l. u. d. æ. y. m. b. h. v. å. 1. /. o. c. 2. ø. 3. 4. j. E. (. S. q. ). J. H. T. 5. -. 0. D. 7. V. Æ. F. I. U. K. M. P
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.