"Blend, køl, tril og spis. ". Disse havregrynskugler minder meget om opskriften på dadelkugler, men denne gang har jeg bare proppet en masse havregryn i, hvor der er müsli og cornflakes i dadelkuglerne i stedet for
K. a. n. i. h. u. s. k. e. b. r. o. c. l. t. H. p. ø. v. d. m. S. å. g. -. U. æ. f. j. O. J. ,. F. D. B. 1. E. 6. 2. /. (. ). y. M. P. I. V. G. w. 0. ". 7. ½
5 dl lunken vand. Fold dejen ind over hinanden 5-6 gange. Lige inden brødet er hævet færdigt, tænder du din ovn på 250 grader. Sænk temperaturen til 225 grader og sæt gryden med låg i ovnen. Men som nævnt i en tidligere opskrift, så kan du købe den samme som mig til 150 kr i Imerco. 5 dl lunken vand
1,5 tsk vaniljesukker. 5. Bag kagen i 40-45 min. 1,5 tsk vaniljesukker. Jeg havde en masse modne bananer liggende, så de skulle selvfølgelig bruges i en lækker banankage
50 g hasselnødder eller mandler. 50 g hasselnødder eller mandler. Jeg har opgraderet mine populære daddelkugler - og når jeg siger at de er populære, så er det simpelthen fordi mine gæster altid synes det er en dejlig overraskelse, når de kommer på bordet
1,5 dl havregryn (lidt mindre paleo-agtigt). Bag dem i 15-20 minutter og tjek om om de er klar ved at prikke i dem med en kødnål, skarp kniv, strikkepind eller lignende. 1,5 dl havregryn (lidt mindre paleo-agtigt)
Så er der igen lidt nyt på shoppen. Fine opbevaringsposer til fx legetøj (biler, perler, LEGO, små dukker, legemad), badelegetøj, Shampoo og lign, køkkengrej, krydderier, grydelapper og bordskånere, tuscher/farver/andet kreativt, tøjklemmer – ja, mulighederne er mange
Den er meget inspireret af stjernepuden mange andre har lavet, dog er den originale med 5 takker og da jeg ville have skiftende farve måtte jeg altså opgradere den til 6 takker
70 g valnødder80 g cashewnødder100g mandler100g græskarkerner50 g hampefrø, afskallede50 g sesamfrø2 bananer2 æg½ dl rismælk50 g tranebær, sødet med æblekoncentrat4-5 abrikoser i små tern2 tsk. 50 g. 50 g. 50 g. 4-5 abrikoser
60-75 g havregryn (jeg tilsatte 60 g, men synes du massen bliver for fugtig, tilpasses den med havregryn. Energifordeling ved 35 stk. 25 kcal. 5,8 g. 51 g. 60-75 g havregryn (jeg tilsatte 60 g, men synes du massen bliver for fugtig, tilpasses den med havregryn. 51 g
50 gram fåre/gedefeta ( den fra rema 1000). Hæld æggeblandingen over kålen og bag i ovnen på 200 grader i 30 -35 min på 200 grader til den er gylden og fast. 50 g
14 stk250 g smør/bagemargarin - stuetemperatur250 g flormelis375 g hvedemelkorn fra 1 vaniljestang1 sammenpisket æg300 g hindbær marmelade1,5 tsk marizenaFlormelisvandSmøret smules i sukker, vanilije og mel. 250 g smør/bagemargarin - stuetemperatur
5 dl vand,5 dl surdej (ersattes evt. af vand)15 g gær200 g hvedemel200 g grahamsmel200 g hvid hvedemel50 g 5-korns blanding1 tsk salt1 spsk sukkerGær røres ud i vand og surdej. 5 time. 5 dl vand,5 dl surdej (ersattes evt
Anonym24 april, 2012Hej PiaDu laver simpelthen de skønneste kitty kager. Min datter bliver 4 og har bestilt en kitty kage såinspireret af din har jeg tænkt mig at kaste mig ud i kagekunsten - en gang skal jo være den første
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.