M. a. n. k. v. i. r. e. l. g. s. m. f. o. h. j. d. ø. b. t. y. p. æ. H. u. D. S. 1. /. 2. 3. 8. 6. -. 0. å. L. K. V. ,. N. 5. B. c. (. ). T. F. 4. J. O
Samme svinekødsboller som ovenfor (jeg laver stor portion til fryseren), romanesco mos, hokaidomos, frugtmos (af æble, pære og blomme) og kogte kartofler
N. u. s. t. å. r. p. k. e. n. f. o. a. l. v. d. ø. P. g. i. m. ,. h. C. H. j. b. 3. D. æ. I. J. y. T. c. ". ). (. S. -. z. M. 6. 0. %. A. B. O. R. 5. /. E. G. F. 2. 1. K. V. L. w. 8. 9. ) l
Æ. b. l. e. m. a. r. d. v. t. f. p. u. n. k. å. i. s. o. ,. j. g. O. y. æ. ø. h. J. D. '. (. ). 5. 0. 1. 3. L. E. M. A. F. G. B. c. 4. -. Ø. V. H. w. I. C
Hav en tændstik parat og hæld rommen på og antænd den. ½ dl rom. muscovadosukker eller rørsukkerEn håndfuld rosiner20 hakkede mandler½ dl rom eller cognacGræsk yogurth eller vanilleis som tilbehør
Så kom vi igennem den første ret, denne kolde november aften. Madklubben Madsvinene slutter året af med denne 3-retters menu, som bliver postet her på Gourmet Diner i løbet af de næste par uger
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.