Skræl rodfrugterne og skær dem i mundrette stykker. Vend rodfrugter med olie og pressede hvidløg. Rør tahin med vand, citronsaft, presset hvidløg og hakket persille til en dressing
Her sidst på vinteren hvor rodfrugter stadig er på menuen, i hvert fald hvis man holder sig nogenlunde til årstidens grønsager, kan det godt være tiltrængt med nye ideer
J. e. g. h. a. r. l. v. t. o. d. f. u. i. s. m. æ. k. n. b. ø. M. ,. R. (. 2. p. ). 3. 1. /. å. q. j. O. 4. %. K. F. '. D. C. S. y. c. H. B. 5. -. 6. 0. V. n g
Den her opskrift har jeg fundet bag på en pose rodfrugter fra Fakta og den var så god at jeg skrev den ned, så det er den vi bruger hver gang vi får bagte rodfrugter
Rodfrugterne tilføres både lidt sødt, lidt surt og hasselnødderne giver en smule fedme og knas. Tilberedningen kræver måske en smule mere arbejde (men altså ikke meget) i forhold til den traditionelle tur i ovnen, til gengæld er dette en væsentlig hurtigere tilberedning – og kræver ikke mere arbejde end fx at snitte en salat
Nam J Jeg foretrækker selv, at mit spejlæg har en flydende æggeblomme, så derfor ca. Super let, og så smager det bare skønt - det hjælper baconen jo selvfølgelig på, jo jo J Velbekomme
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.