I en dyp panne eller gryte har du i vann, fløte, krydder og ukokt pasta. Pølsegrateng er populært i mange hjem,ihvertfall i vårt Denne versjonen er enklere og raskere enn originalen og smaker kanskje enda litt bedre
Jeg serverede retten med pasta, men den kan også serveres med ris eller kartoffelmos. Vi er ovre i kategorien med de meget børnevenlige retter her, men hvis man er glad for pølser, er den helt sikkert også et hit hos de voksne
K. a. r. t. o. f. l. e. g. p. ø. s. i. d. n. k. m. b. …. å. h. u. U. v. ,. j. S. B. 4. 2. 0. 1. J. D. æ. O. (. 3. ). y. 6. 5. c. M. -. T. H. I. L. N. E
Hamburgerryg – Kogthamburgerrygmed stuvede grøntsager af en art og kogte kartofler det var én af de retter, der godt kunne blive serveret i mit barndomshjem, når der kom gæster eller en søndag, hvor der skulle lidt ekstra lækkert på menuen
Kog det op med nogle grøntsager, her brugte vi gulerødder, porre og knoldselleri. Det bedste er nu, at jeg i dag anvender vandet som kyllingen og grøntsagerne er kogt i, til en fantastisk, sund og nærende hønsekødssuppe (eller kyllingesuppe)
Snit kålen fint, og svits den i en gryde med olie. Kogt rødkål er uhyre nemt at lave selv. 1 kg)2 ½ spsk olie eller ande-/flæskestegsfedt2 syrlige æbler1 dl saft eller gele af solbær eller ribs. kommen, og damp kålen yderligere 10 minutter, hvorefter den smages til med salt. 1 dl saft eller gele af solbær eller ribs
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.