Pt. rejser jeg meget – så meget, at jeg sjældent når at handle ordentligt ind, så mit køleskab bliver bliver til den regnbuefarvet vitaminbombe, som det plejer
In a large pot or Dutch oven, melt butter. Add onion, carrots, and celery. Cook, stirring, until vegetables are tender and liquid has evaporated, 6 minutes
ENGLISH RECAP BELOW. Åh efterår. Hvor jeg dog elsker denne smukke årstid, som farver træer, buske og gader i de smukkeste, varme orange, gule, grønne og brune farver
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
Jeg elsker en chickpea curry, særligt den veganske af slagsen. Jeg er en sucker for vegansk mad, da jeg mærker, min mave har godt af det, hvorfor netop retter som denne er i højsædet her hjemme, når kulden trænger sig på, og vejret begynder at bide let i kinderne
Blondfood - Velvære, balance og indre & ydre sunhed
5 pounds cauliflower, cut into 1-inch florets (about 18 cups). 2 large leeks, white and pale green parts only, halved lengthwise, rinsed and cut into ½-inch pieces
I originally wanted to make this post as a suggestion to what a vegan could bring to the family get-together Christmas lunch table, but seeing as my taste-testers weren’t too keen on them (brothers… I think they were expecting a meat patty), I’ve decided to just make these for myself instead
Combine peaches, prawns and rocket in a large bowl. 4 ripe peaches, halved, stoned and cut in wedges 1/2 honeydew melon peeled, deseeded and cut into wedges 12 prawns, cooked & peeled 80g baby rocket 200g green beans, trimmed 1/4 cup extra virgin olive oil or apricot kernel oil 1 tablespoon red wine vinegar 1 teaspoon dijon mustard 4 slices prosciutto Thin crusty bread to serve Boil water in small saucepan
Planen idag var at Tommi skulle ud og kører motorcykel og spise sammen med de andre rockere. Men også her i Vestjylland har regnen silet ned hele dagen, så han blev hjemme
H. e. y. J. g. f. å. r. i. t. m. a. n. l. s. ,. o. b. k. d. v. æ. u. j. (. ). M. h. ø. D. c. E. p. R. S. V. A. L. …. O. '. B. 1. F. 3. 2. -. T. Y. K. G. e g
Assemble by firstly spreading the roasted garlic aioli on to half of the cob, then adding a layer of rocket place the fillet steak onto the rocket and then top with the balsalmic onion jam
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.