Start med at skrubbe rodfrugterneog skær dem ud i passende stykker. Vend dem i lidt olie og krydderurtesalt (du kan også bruge ganske almindeligt salt, hvis du ikke har det) og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir
At komme rodfrugter i ovnen bliver altid godt, og bliver det serveret sammen med en stor bøf eller kylling så bliver det ikke bedre på en hverdagsaften
N. u. ,. h. v. o. r. i. e. m. d. t. j. b. æ. s. n. y. g. p. a. k. f. ø. å. D. l. ). M. A. J. 4. V. S. (. c. 5. 0. q. C. H. T. I. G. 2. 1. K. 6. B. L. -. 3. F. ½. /. P. R. E. ". ) g
Kom dem i en gryde med vand og eddike, kog op, og lad det koge i ca. Rodfrugter kan tilberedes på et utal af måder, men jeg plejer enten at honningbage dem eller at bage dem med krydderier, krydderurter eller andre smagsgivende ingredienser
I. g. å. r. v. a. d. e. t. m. i. n. f. ø. s. l. ,. o. j. h. æ. D. b. -. c. p. J. u. M. R. k. V. S. G. 6. 1. 2. ½. 0. 5. 3. F. 4. B. T. y. K. L. 7. 8. 9. H
Jeg har med vilje ikke skrevet mængder på, da jeg tænker, det kommer an på hvor mange mennesker, der spiser medog hvad der ellers er serveret på bordet
Men jeg fik alligevel stykket en rimelig menu sammen med en lækker gazpacho til forret, kyllingelår marineret i citronolie medbønnesalat, diverse grøntsager, dips og rice crackers samt “minifoccacia” (baseret på denne opskrift
Når champignonerne skal steges, er det vigtigt panden er meget varm, da vandet i champignonerne ellers trækkes ud og du ender med at koge dem, i stedet for at stege dem
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.