Den klassiske grønne pestomed basilikum, hvidløg og parmesan er altid et hit, men jeg kan godt lide at eksperimentere og bruge hvad jeg har i skuffer, køleskab og urtehave
Tomat pesto lavet på soltørret tomater og solsikkekerner. 200 g soltørrede tomater (hvis du bruger soltørrede tomater i olie, skal olien hældes fra, og der tilsættes kun halvdelen af olien)3 dl olie2 hvidløgs fed2 spsk solsikkekerner2 tsk salt2 tsk sukker1/2 tsk chili pulverBlend det hele
Du skal starte med at lave pestoen. Vi har ventet et par måneder på at blive sat sammen med andre, og idag blev så dagen hvor vi for første gang skulle mødes
Bland æg og hytteost og smag til med salt, peber og chili (frisk eller pulver er lige godt) Kom en sjat mælk i, hvis du synes konsistensen er lidt for tyk
Krydr med salt og peber. Friske syrlige tomater, minder en om sommer, sol og sydlige himmelstrøg. Placer først mozzarella og tomat dem på serveringsfadet på en præsentabel måde
Fordel cheddar, tomat, kylling og basilikum på to af skiverne og luk med de to andre. I dag bestående af et ølandshvedebrød med stegt kylling, cheddarost, lækre økologiske tomater og en god pesto
Hak løg og hvidløg, svits det i en gryde, tilsæt lidt hvidvins eddike, lad det fordampe, tilføj de hakkede tomater, smag det til med salt,peber, sukker og oregano, lad saucen reducere lidt
I dag ble det en spennende pizza med mye smak, tomatsaus, kylling, pestoog mozzarella. Calzone med kjøttdeig finner du her og her finner du en med skinke og pepperoni
mozzarella, skiver. Super sommerlige pandekager med søde tomater, skarp rucola og blød mozzarella. De kan spises både som frokost og aftensmad, og du kan naturligvis skifte ud i grøntsagerne, som du ønsker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.