Tilsæt smøret sammen med melet lidt efter lidt. 50 g gær4 dl mælk2 æg90 g sukker50 g blødt smør900-1000 g hvedemelRør gæren ud i kold mælk og tilsæt æg og sukker. Bages i 10-16 min ved 200 grader varmluft. 900-1000 g
Forhåbentlig får vi nogle gode have-oplevelser og også nogle gode madoplevelser. 100-150 g spidskål. 2-3 spsk råsyltede rabarber (Du kan finde en opskrift på råsyltede rabarber her). 100-150 g. 2-3 spsk
Den søde tand får vi vidst alle sammen en gang i mellem (og særligt om eftermiddagen). Disse muffins er nemme at lave og lige til at tage med i madpakken – nemmere bliver det næsten ikke
-. -. -. -. -. -. -. -. -. E. f. t. e. r. i. w. k. n. d. a. h. v. ø. l. s. o. m. u. ,. b. y. g. D. p. å. ". ü. æ. S. c. T. F. (. 4. ). 2. 3. 5. 6. 1. R. /. q. 0. j. K. L. G. V. N. P. H. 7. 8. è. r l
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
Og jeg er gået all-in. Alle ingredienser puttes i en skål (skyllet, uden skræl). Da jeg den anden dag postede opskriften på min greenie, fik jeg en masse forslag til hvad jeg også kunne putte i en grøn-blendet-drink
Kære du. Jeg bliver ofte spurgt om min morgenmad – hvad spiser jeg, hvad spiser familien. Og det vil jeg da gerne dele med dig, skulle du have brug for lidt sund inspiration til din morgenmad
Jeg kunne slet ikke dy mig fra at spørge ind til opskriften, så jeg fik en lang liste med hjem med alle ingredienserne, og så kunne jeg ellers selv prøve mig frem efter mængderne
færdighakket og skyllet på pose). Smelt smørret og lad det brune let. færdighakket og skyllet på pose). En gryderet med fokus på grønt, mens vi venter på friske grønne sager
2 bundter grønne asparges 100 gr revet parmesan 50 gr smør 6 æg 3-4 skiver hvedebrød 1 lille bundt citrontimian Havsalt og peber Bræk enderne af aspargeserne og damp dem i kogende vand i 2-3 minutter. Gratiner aspargeserne i en 200 gr varm ovn i 8-10 minutter til osten er smeltet og begyndt af blive gylden i kanterne. 3-4 skiver hvedebrød
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.