Bland alle de andre ingredienser i med hænderne, så det bliver til en let smidig dej. Blend havregrynene fint i en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet
Alle, som kender mig, ved at jeg er kæmpe chokolade og kage-elsker. Selvom jeg for det meste går op i at spise sund og ordenlig mad, så kan jeg altså også sagtens sidde og nyde et stort stykke kage
Hæld alle ingredienserne i en lille gryde eller kasserolle, og lad det smelte ved svag varme. Hun hævder – altså venindens veninde – at hendes mormor har givet hende en opskrift, der til forveksling ligner denne, og der hedder kagen ’mockaruter’ (mokkafirkanter)
En lidt utraditionel risotto, der er nem at lave og smager dejligt. salt og peber. I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
Den var lidt svampet og var intet mindre end vidunderlig, umm. Rør smør, farin og æg godt sammen. Bland resten af ingredienserne i en skål og vend det i smør blandingen
Risotto er en af de mest anvendte måder at koge ris på i Italien. Jeg er ikke vild med ris – altså løse ris – men sådan nogle som er klistret godt sammen til en nærmest sovseagtig ting … se det er lige mig
Min far er personlig ikke ret glad for alle de her "Sundere opskrifter", og jeg ved, at han er STOR FAN af den oprigtige og fede udgave af "Den du ved nok"
Jeg prøvede selv at lave en portion cookie dough sidste sommer og jeg fik slet ikke spist det med is - det blev bare trillet til kugler, smidt i fryseren og lige pludselig var det væk
Jeg har længe spist alle mulige mærkelige former for dressing og andre wanna-be saucer til min mad. Hvis jeg en sjældent gang imellem laver frikadeller eller andet sjov, så skal der også en god gammeldaws sovs til
Jeg har en forkærlighed for elefanter (og giraffer - hvis nogen skulle spørge. ) Da jeg faldt over Herriët's opskrift, gik der højst en time før jeg sad i sofahjørnet med den nyindkøbte opskrift, hæklenål og et nøgle gråt garn
Citronskallenog citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.