Risotto med pære og gorgonzola
Voksenlivsstil
Voksenlivsstil
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 0 0 vurderinger

Ingredienser

  • 300 g. risottoris
  • . 1 l grønsagsbouillon (terning kan selvfølgelig bruges, men jeg foretrækker den hjemmelavet, da det er en væsentlig del af smagen i retten. I dette tilfælde har jeg brugt gulerødder, løg, porre, fennikel, bladselleri, sorte peberkorn samt timian, rosmarin, persille og laurbærblade).
  • 25 g. smør (til stegning)
  • 2 hakkede skalotteløg
  • 1-2 fed finthakkede hvidløg
  • 3 dl hvidvin
  • 75 g. revet parmesanost
  • 100 g. mild gorgonzola
  • 2 pærer
  • ½ citron
  • hakkede valnødder

Instruktioner

Kommentarer

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.