Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen medaspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
Resultatet blev (selvfølgelig) ikke helt kaloriefri, men en total lækker risottomedasparges. Sørg for risene hele tiden er dækket med væske og rør godt rundt undervejs
En vegansk version af den velkendte risotto - her med forårsgrønt og ristede nødder. risottoris. Smag risene til med citronskal, salt og peber og vend asparges og løg i
I princippet kan den sagtens laves med andre typer ris, men det går helt sikkert ud over både smag og konsistens, så gør dig selv den tjeneste at købe aborio-ris, som er beregnet til risotto
Se også opskrift på risottomedasparges. Bliv nu ikke bange for mængden af olie og smør – det er smørret, sammen med parmesanosten, der giver risottoen den cremede konsistens, som gør den så lækker
Jeg havde taget et par røgede kylling lår op fra fryseren, som skulle serveres til Risottoen, velvidende at kæresten faktisk ikke er vild med den røgede kylling
Mos salatosten og vend den i risottoen sammen med ærter, tranebær, salt og peber. Drys kyllingefileterne med salt og peber, tag dem op og hold dem varme
Jeg er helt vild med denne ret. Nu er de her de danske hvide asparges og de er fantastiske så skynd dig hen til din grønthandler eller der hvor du handler grønt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.