En kogt dåse kondenseret mælk er noget af det lækreste der findes. Smør det ovenpå en kage, brug det som konfekt, spis det lige fra dåsen eller brug det som nutella erstatning… Ummm
Jeg har forsøgt mig med mange variationer, med grød på mandel mælk, soyaflødeskum, uden “skum” osv. Kokosmælken skal stå på køl i mange timer, gerne dagen før
Det kan du komme uden om hvis du laver risengrøden under dynen, så står den og koger tyk uden at svide på og skal blot have et opkog lige inden servering
Husk at vælge en gryde med god plads, så mælken ikke koger over. Jeg har en pige der er helt vild med risengrød (og så har jeg en der er knap så vild med risengrød) Hun bestiller det endda til hendes fødselsdag, så vi når at lave risengrød op til flere gang i løbet af november, december og januar
Jeg laver risengrød med rismælk, men andre typer plantemælk kan også bruges, og så bruger jeg en god klat plantesmør og masser af kanelsukker ved servering
søndag i advent, skal der en god gang risengrød til. Det eneste problem jeg har med risengrøden er, at man skal være over den konstant for, ikke at den brænder på, eller koger over
I kogningen af risengrøden kan det have en betydning, at mælken har et lavere fedtindhold, da skummetmælk har en tendens til at brænde lettere på end sødmælk
Tja, hvis du ikke sku’ vide det, så ser en risengrød sådan cirka således ud. Ej heller risengrød. Gertrud Sands rekvisitter i baggrunden følger dog ikke med automatisk … Antal personer
Å. r. e. t. s. f. ø. j. u. l. m. å. v. æ. i. n. g. d. k. a. H. h. o. ,. b. R. I. y. p. -. ). S. D. (. 4. 2. 1. /. ½. 3. 8. K. L. T. c. 5. 6. B. 7. é. E. ) l
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.