Rør risengrød, sukker, vanillesukker og mandler grundigt sammen med en ske. Nogle af retterne er blevet ganske ok og velsmagende, de har bare ikke kunne erstatte ris a la manden juleaften og jeg har savnet den dessert, som jeg ellers kun spiser den ene gang om året
Ris ala manden har jeg ikke i sinde at sætte tænderne i – ikke kun af sundhedsmæssige årsager – men jeg kan simpelthen ikke li’ ris ala mande… Jeg har nogle år lavet en anden udgave
Jeg har før eksperimenteret med en sund udgave af ris a la mande her på bloggen. Hvis man kan have “yndlings-kilder” til protein, så er det bestemt skyr og hytteost hos mig
Pisk i den afkølede risengrød, for at undgå klumper. Der har været så mange skønne billeder af Ris a la mande cheesecake, og der er ikke så mange weekender tilbage inden jul, så det var nu, hvis jeg skulle nå at få afprøvet denne spændende kage
R. i. s. a. l. m. n. d. e. r. f. v. o. t. ,. å. h. D. j. u. g. k. ø. b. p. æ. S. y. w. c. I. '. C. 2. 3. 5. 1. 4. 0. -. 7. K. F. H. T. L. P. é. /. A. q. W
I found this dessert recipe on Valdemarsro’s blog last month. Traditionally Ris a ala mande is the dessert we eat Christmas eve or at one … Continue reading →
Bland flødeskum med risengrød, sukker, vanilje og de hakkede mandler. Vaniljeprikket ris a la mande med en god kirsebærsauce er en fast tradition som dessert til julemiddagen her i huset og meget gerne også til dagen efter
Når jeg husker tilbage på min barndom, så var dagen efter vi havde fået risengrød meget bedre end den dag vi fik risengrøden, for der fik vi nemlig klatkager eller som nogle kalder det risklatter, risenklatter eller lignende
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.