Mandler –>finthakket blomkål. Ris –> hytteost. Vaniljesukker –>vaniljepulver. Flødeskum –> skyr. Jeg har før eksperimenteret med en sund udgaveafrisalamande her på bloggen
a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. A. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a
(jeg glemte det i video'en)Skrabvanillekorneneog put dem i fløden sammenmed sukkeret. -) Skalder ikke mandelgavemandel i, så bare smid mandlerne i hele
I found this dessert recipe on Valdemarsro’sbloglast month. TraditionallyRisaalamande is the dessert we eatChristmas eve or at one … Continue reading →
a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. L. ø. r. d. g. 2. 1. D. e. c. m. b. I. p. å. t. s. k. o. f. j. v. i. u. l. n. V. y
Bland flødeskum medrisengrød, sukker, vaniljeog de hakkedemandler. Vaniljeprikketrisalamandemed en god kirsebærsauce er en fasttradition som dessert til julemiddagen her i huset og meget gerne også til dagen efter
saucen udover ChiaauxMandesog pynt medhakkedemandler. skålen medmandler, ogalt røres sammen. hurtigt i husblassenog dernæst risengrøden, som er rørt lidt blød med en
Kom risalamanden på tallerkenenog pynt medhakkedemandler. Vend den varme fløde i risalamandenog kom herefter risalamanden op i panecatta formene med det stivnede kirsebærsauce
- Husk at gemme en hel, hvis der skal være mandelgave. 4 portioner1 tallerken færdig risengrød ( ½ liter mælk, 3/4 dl risoglidtsalt)25 g mandler1 - 1½ spsk sukkerkorn af 1 vanillestang- eller 2 tsk vanillesukker2 spsk portvin2 dl piskefløde25 g smuttede hakkedemandlerEn lækker kirsebærsauce - eller Heibergs kirsebærsirup - uhmmmRisengrødenblandesmed sukker, vanilleog portvin. Risengrøden røres sammenmed 2 skefulde flødeskum ogblandingen vendes forsigtigt i resten af flødeskummen sammnemed de hakkedemandler. 3/4 dl ris. 1 vanillestang. 2 tsk vanillesukker
Hak de smuttede mandler (husk at gemme en hel mandel, hvis du har en mandelgave) fint og tilsæt dem i grøden, tilsæt vaniljeogsmag den til med mere vanilje, hvis det skulle være nødvendigt
Fra den sidste halvevanillestangtages kornene ud ogblandesmedlidtaf sukkeret. Stil risalamanden køligt til den skal serveres - server gerne med kirsebærsovs
Grøden røres medmandler, sukker og sherry. Jeg skal selv ud til min mormor ogmorfar, men har lovet attagerisalamandenmed for ataflaste deres køkken en smule
Jeg har i et stykke tid haft lyst til atlave en sund version af en af de mest populære opskrifter på bloggen, nemlig banankagenmed chunky chokoladestykker – og det er hermed gjort
Rør risengrød, sukker, vanillesukkerogmandler grundigt sammenmed en ske. Fedtet kommes i en skål sammenmed sirup ogvanilleog piskes til skum med de kolde piskeris
Jeg har set flere lave dem, så nu måtte jeg også prøve – og det fortryder jeg bestemt ikke. Kombinationenaf den søde, frosne bananmed den mørke, sprøde chokoladeog de hakkede, ristedemandler er virkelig god
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.