a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. A. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a
Ris –> hytteost. Mandler –>finthakket blomkål. Flødeskum –> skyr. Den fungerer super både som morgenmad, snack i forbindelse med træning, mellemmåltid eller selvfølgelig som en dessert
Jeg haraldrigafprøvetatbage en cheesecake – men det var så dagen det skulle afprøves. Der har været så mange skønne billeder afRisalamandecheesecake, og der er ikke så mange weekender tilbage inden jul, så det var nu, hvis jeg skulle nå at få afprøvet denne spændende kage
a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. a. L. ø. r. d. g. 2. 1. D. e. c. m. b. I. p. å. t. s. k. o. f. j. v. i. u. l. n. V. y
Gourmet risalamande, moderne risalamande. Jeg foretrækker at koge risene på følgende måde. Smid også resten afvaniljestangen i gryden og lad den koge med
- Husk at gemme en hel, hvis der skal være mandelgave. 4 portioner1 tallerken færdig risengrød ( ½ liter mælk, 3/4 dl ris og lidt salt)25 g mandler1 - 1½ spsk sukkerkorn af 1 vanillestang- eller 2 tsk vanillesukker2 spsk portvin2 dl piskefløde25 g smuttede hakkedemandlerEn lækker kirsebærsauce - eller Heibergs kirsebærsirup - uhmmmRisengrødenblandes med sukker, vanille og portvin. Risengrøden røres sammen med 2 skefulde flødeskum og blandingen vendes forsigtigt i resten af flødeskummen sammne med de hakkedemandler. 3/4 dl ris. 1 vanillestang. 2 tsk vanillesukker
Nogle af retterne er blevet ganske ok og velsmagende, de harbare ikke kunne erstatterisalamandenjuleaften og jeg harsavnet den dessert, som jeg ellers kun spiser den ene gang om året
Jordbærsauce eller sovs med lime til risalamande. Jeg synes tit atrisalamandkan være meget sødt og tungt, derfor har jeg eksperimenteret med at give den limeskal, hvilket virkelig er lykkedes efter min mening
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.