Dæk bunden af et ildfastfad med vand og placér stegen med sværene ned á. – En bog vi ikke bare har en udgave af, men hele to stks, der står så fint på hylden
Stil fadet med æbler, løg og figner ved siden af ribbenstegenog bag det med den sidste time. Gnid salt og timianblade ned mellem sværene på ribbenstegen
Serveres mednogle gode kartofler og en lækker salat. Jeg fik lyst til at eksperimentere lidt med en ganske almindelig ribbensteg - Det kom der en dejlig glaseret steg ud af, som kan anbefales at prøve
Smages til med salt og peber. Den er dejlig cremet og smager dejligt af græskar ogtranebærkompotten komplementerer den godt - og det er nogle smukke farveR
Dup kødet tørt og gnid det med salt og peber. Salt og peber. Læg kødet i et ovnfast fad, stik lommer i med en kniv og stik laurbær og timian i lommerne
Både andesteg ogribbensteg ligger allerede på bloggen. I Danmark har vi mange traditioner op til jul, og som dansker er du sandsynligvis bekendt med dem alle
Kog rødbederne, tag skallen af og skær dem i tern. Skær æblerne i tynde både og løg i fine tern. Afkøl og gnid nødderne mod hinanden, så skallerne falder af
Jeg plejer at bruge en ribbensteg. Nej, men det giver en flot lyserød farve og er med til at forhindre botulisme skriver de hos hvor jeg køber det og jeg tager ingen chancer
En god og mager ribbensteg krydret med citron og citronskal, salvie, rosmarin og timian. Det er lidt af en udfordring at få en ribbenssteg til at smage af forår og sommer, men det kan skam godt lade sig gøre med lidt italiensk inspiration
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.