Spinat-lakselasagne / Kyllingelasagne / Hokkaido-lasagne / Sød kartoffel lasagne. Steg ternene på en pande ved middel-høj varme, til fedtet begynder at smelte
Jeg har haft disse store koteletter liggende i fryseren i et stykke tid og har ikke rigtig vidst hvad jeg skulle stille op med dem - så fik jeg den ide, at de måske kunne langtidssteges, så det har jeg prøvet at gøre sådan her
Skær den forlorne hare i skiver i fadet. ved 225° - traditionel ovn. ½ time ved 175° - traditionel ovn. 300 g hakket svine- og kalvekød. ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8%. 1 kg kartofler - koges. Antal portioner 1 person 2 personer 4 personer 6 personer 8 personer Vælg 300 g hakket svine- og kalvekød ¾ tsk groft salt friskkværnet peber 40 g finvalsede havregryn (ca. 100 g) 2½ dl letmælk ¼ liter Karolines Køkken® Madlavningsfløde 8% 1 spsk ribsgelé ¾ tsk groft salt friskkværnet peber 1 spsk lys saucejævner evt. kulør Tilbehør 1 kg kartofler - koges 600 g dampede blandede grøntsager, fx broccoli og grønne bønner ribsgelé
farsbrødet skæres ud og serveres med lun fennikel-æble garniture med frisk timian. Meeeen derfor skal i ha en ny og fantastisk opskrift, oldschool og lækker – FORLORENHARE
Spis retten til aftensmad og brug resterne af farsbrødet som pålæg på rugbrød eller i en sandwich. Når ”haren” og rodfrugterne er færdige tildækkes de og ribsgelé-saucen laves
Efter et kvarter hældes madlavnings fløde og ribsgele ned langs kødet og den steges igen i en time. En af børnenes favorit spise og for den sags skyld også min egen er forlorenhare - har du kyst til at forsøge at lave det kommer opskriften her
Den klassiske forlorenhare, nu i muffins-form. 300g Blandet fars (Kalv & flæsk - lige dele). 1-2 spsk tyttebærmarmelade. Vend dem da ud på et nyt fad, med bacon-siden opad og giv dem 10-15min mere ved samme temperatur, for at få baconen sprød. 300g Blandet fars (Kalv & flæsk - lige dele). 1-2 spsk tyttebærmarmelade
Forlorenhare er rigtig mormormad, og mormormad er da heldigvis ved at vinde indpas igen. Forlorenhare er måske – lidt ærgerligt – ved at blive overhalet af græsk farsbrød og lignende
Servér harerne med kartofler, saucen og lidt ekstra ribsgelé. Share this. Tag harerne ud, og sigt saucen som derefter koges op og tilsættes fløde og 1-2 spsk
For nogle dage siden var Tommis familie forbi til aftensmad og havde bestilt noget med 'kartofler og sovs' da de var uden komfur imens de fik nyt køkken
Det er simpelthen så dejligt – så står den på let aftensmad i aften. Igår stod den på lækkert farsbrød/ forlorenhare, og det bedste ved det hele er, at der er rester til i dag
Køleskabet var der ikke meget spændende i, da jeg først handler om tirsdagen og tiden til at lave mad troede jeg ikke var stor, da vi havde flere planer
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.