Steg klatkagerne på middelvarme (hvis man steger med for høj varme bliver klatkagerne brændt på skorpen og ikke gennemstegt i midten – og det er ikke ret lækkert)
På trods af nattevagter har der dog heldigvis været tid til, at lege lidt med mit nye legetøj og vi har derfor også spist is til aftenkaffe flere dage i streg
Som tidligere nævnt (i dette indlæg), er vi blevet ret vilde med juice her i familien og prøver så vidt muligt at presse en juice ind hver eller hveranden dag
Idag skal vi have sesam kylling med ovnbagte kartofler og løgtærte. Skær kartoflerne i både og krydr derefter med olie, salt, peber, timian og parmasanost
- Har du en masse forskellige slags tørrede pastarester liggende, så sæt en stor gryde vand med salt og olie over, og start med at koge de pastatyper, der skal have længst tid
Skær cherrytomaterne ud i små stykker og "pull" din kylling med to gafler (meget fint). I princippet kan du bruge den samme opskrift til andre rester end kyllingekød - kalkun, hamburgerryg, laks, ørred e
Kender du det der med, at du har bagt nogle forskellige ting over nogle dage – eller måske har du haft gæster og lavet lidt lækkerier til dem, og pludselig har du rester af al muligt alle vegne
Ladet resterne af stegen stå frit fremme i køkkenet – uden opsyn. Den slags hævner sig, når man deler hus med et nataktivt rovdyr, der lige fik lyst til en luns at styrke sig på før nattens musejagt
Pyh, der sker ikke så meget herinde på min side, i know - men i skal vide at jeg er i fuld gang med at skrive mit speciale og derfor ikke har meget overskud til mad + blogging
Når nu du står tilbage medrester af både brunkager og risalamande efter juleaften. Så har jeg her en lille nem idé til, hvordan du kan få brugt resterne, og samtidig have en lækker kage du kan servere i dagene efter jul
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.