V. i. k. ø. b. t. e. j. o. s. m. n. d. c. u. v. g. ,. l. a. r. I. å. f. æ. M. p. C. y. O. E. h. J. F. (. -. S. ). Å. D. 1. 4. H. B. 5. 2. 9. 0. 7. R. Æ. 8. /. P. L. 3. T. A. . g
Jeg blev igen inspireret af River Cottage og lavede osso buco med soya, æble, hvidløg og ingefær. Okseskank – Osso Buco – er en udskæring, man som regel laver på den traditionelle italiensk inspirerede måde, fordi den er så god – og fordi man ikke laver det så tit og derfor vil være sikker på, at det går, som det skal
Det blev lidt sent, før der blev tid til aftensmad, og det blev til restemad. Den blev udgangspunktet for et auberginefad med tomatsovs, spinat og parmesan
Restemadmed steg. Se, det er lækker restemad. Kroketter med italienske aner. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Opskrifter, Restemad og tagget restemad
Bagt vesterhavs torsk og blomkålspuré med gremolata og hakkede mandler. Derfor får du også opskriften, hvis man kan kalde den det, på denne anretning for jeg tror faktisk den vil gøre sig fint på et frokostbord – måske med en grøn salat og brød på siden
Lammestumperne blev vendt med shawarmakrydderi, lynstegt på panden og endte som pitabrødsfyld sammen med rester af frisk spinat, feldsalat og cherrytomater
Restemadmed fasan. Sådan er den bedste restemad nemlig. Start med at pille kødet fra knoglerne. Når man nu har fundet ud af, at fasan faktisk mætter ret meget, og at man ikke har kunnet spise op – overhovedet ikke har kunnet spise op – eller hvis man har været så klog, at man har lavet en stor portion, kan man lave den lækreste restemad af det, der blev til overs af retten med fasan
Alle grøntsagerne snittes og blandes med pastaen i et ovnfast fad. Jeg synes, det er så bittert at smide mad ud, men det er altså ikke alt mad, der er så spændende dagen efter, og det er bare ikke så sjovt at spise det samme 3 dage i træk
Restemad – pot pie med kylling og grønt. Dette indlæg blev udgivet i God og billig mad, Kylling, Lidt af hvert, Opskrifter og tagget kylling, Opskrifter, restemad
Mindre madspild starter med dig. Så vil jeg foreslå at følge Rubins Restemad på Facebook. Hav altid en indkøbsseddel med, når du køber ind og planlæg dine indkøb hjemmefra
Fremgangsmåden til alle slags kroketter er stort set den samme – hak noget kød i minihakkeren, bland det med hakket løg, krydderier, lidt brød, havregryn eller rasp og et æg
Til sådan en gang restemad skal man bruge. Lørdagens udstoppede gris rakte til en god lørdagsmiddag, til sandwich med steg og sure agurker om søndagen, madpakke om mandagen og - i en helt ny form til aftensmad mandag
Alle – børn som voksne – elsker farsmad, og nye opskrifter med fars kan man altid bruge. Dette indlæg blev udgivet i Dexter oksekød, Opskrifter, Restemad og tagget farsmad, hakket oksekød, Opskrifter
Efter middagen med gårsdagens kylling (se opskrift). Smag til med rigeligt salt, peber og mild karry, ønskes vådere konsistens tilsættes mere youghurt, cremefraiche eller mayo
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.