-. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. -. P. u. l. e. d. p. o. r. k. j. b. a. t. n. y. s. g. i. v. h. ø. f. O. å. ,. m. D. c. S. æ. H. 2. 0. ½. U. /. (. w. ). J. F. M. 3. R. E. A. I. 1. N. 8. 9. x. T. ". V. B. G. Å. 5. C. 4
En opfriskende og skøn frugtsalat i denlette ende af skalaen. Men selvom det er lov at få dessert, så behøver den jo ikke altid at være fed og fyldt med sukker
Klik for at sende som e-mail til en ven(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Facebook(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Google+(Åbner i et nyt vindue)Klik for at dele på Twitter(Åbner i et nyt vindue)Click to share on Pinterest(Åbner i et nyt vindue)
50 g gær4 dl mælk2 æg90 g sukker50 g blødt smør900-1000 g hvedemelRør gæren ud i kold mælk og tilsæt æg og sukker. Bages i 10-16 min ved 200 grader varmluft. 900-1000 g
Forhåbentlig får vi nogle gode have-oplevelser og også nogle gode madoplevelser. Nå, men vi må jo tage regntøjet med og den tykke trøje og håber, at det bliver bedre end det ser ud til lige nu
Denne kage er en af de enkleste, nemmeste og lækreste brownie-chokolade kage som jeg kender. Alle, som kender mig, ved at jeg er kæmpe chokolade og kage-elsker
-. -. -. -. -. -. -. -. -. E. f. t. e. r. i. w. k. n. d. a. h. v. ø. l. s. o. m. u. ,. b. y. g. D. p. å. ". ü. æ. S. c. T. F. (. 4. ). 2. 3. 5. 6. 1. R. /. q. 0. j. K. L. G. V. N. P. H. 7. 8. è. r l
Mel, bagepulver, kakao og flydende chokolade blandes og røres i massen. Dejen bredes ud i en lille smurt bradepande i en tykkelse af 2-3 cm. ovn i 30-40 minutter. Derefter skal den have lov til at køle lidt af, før den skæres i kvadratiske stykker på omkring 5 cm
Jeg har lavet to versioner på topping, da jeg egentlig ikke troede at jeg ville kunne lide den med kokosmel - jeg bryder mig ikke om kokos - men må indrømme den blev også spist herfra
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.