De første par gange jeg smagte det, var jeg ikke videre begejstret, men efterhånden er jeg blevet ret så vild med dette alternativ til den almindelige basilikumpesto
Kør det hele med stavblænderen og til en ensartet masse. Også persillen er begyndt at levere fine nye skud så det har givet råvarer til den dejligste pesto
En normal pesto laves ofte med masser af basilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
En normal pesto laves ofte med masser af basilikum og olivenolien, men jeg synes, at både basilikum og olivenolien kan blive for styrende rent smagsmæssigt
Kold pastasalat med rød pesto. Den her pastasalat er sprød, sød og med bid i og er også rigtig lækker til når grillsæsonen starter eller på et buffetbord
En pizza medmedpesto er en pizza medpesto – enkelhed er som altid kodeordet. sammen med spelt, kartofler og grønne bønner eller som ekstra smagsgiver i en minestrone
Grove snurrer medpesto lavet af persille, basilikum, ristede mandler og citron. Denne gang har jeg lavet en grovere dej, med inspiration fra Twin-food, som jeg har snoet med en frisk pesto, der bl
Krydderurtebedet er i fuld gang med at vokse sig stort og dejligt. Der er ramsløg, koriander, estragon, timian, rosmarin, oregano, løvstikke, rødløg, salatløg, hvidløg, ingefær, almindelig mynte og pebermynte
Her serveret med helt friske samsø kartofler vendt i smør og persille og grillet flankesteak. I denne sammenhæng har jeg lavet en lækker pesto og da pesto er meget med at smage sig til den rette kombination er det svært at give mængde angivelse
Jeg elsker hjemmelavet pesto, dem man kan købe, kan på ingen måde konkurrere med denne. Det gode ved pesto er at man kan variere den utrolig meget, lidt efter hvad man har i køkkenet
Du kan erstatte basilikumbladene med enten persille eller rucola, men så kan den skarpe smag godt forstærkes, og derfor vil jeg anbefale at bruge mere parmesan og citron, da det kan neutralisere bitterheden
frem med mindre eller undlad chili, hvis du ikke kan lide det så stærkt). Denne dressing er ret god, og den fungerer fint som et sundere alternativ til den traditionelle oliedressing eller pesto
Den klassiske grønne pestomed basilikum, hvidløg og parmesan er altid et hit, men jeg kan godt lide at eksperimentere og bruge hvad jeg har i skuffer, køleskab og urtehave
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.