Slut af med at rulle dem i kokos og stil dem i køleskab - synes de smager bedst kolde. Kan ovenikøbet spises med god samvittighed hvis du tænker i sundhed
Pistacie drøm - rawfoodbrownieEn virkelig lækker kage der ikke kræver bagning og som du kan spise med god samvittighed hvis du skal smide lidt overflødige kilo
Man er vel chokolade-addicted eller bare kvinde - eller hvad med begge dele. Peter kunne nemt følge min lyst, så han begyndte at snakke om brownie - og det var så mit kodeord, så fluks blev en brownie klasket sammen
Rør chokoladestykkerne og gojibærerne sammen meddadel-massen (hvis man ikke ikke ønsker chokoladestykker eller gojibær undlader man det bare og fortsætter uden)
Smelt smørret sammen med chokoladen i en gryde og lad det køle af. Bland mel, kakao og valnødderne ( valnødderne skal være knuste, men ikke til pulver, bare mindre stykker) sammen og vend det forsigtigt i "æggesnapsen"
Super lækker brownie efter LCHF-metoden, altså fuldstændig uden mel. Den smager allerbedst når den har stået på køl et døgn, altså den ideelle gæstekage, som du kan lave dagen før, hvis du altså modstår fristelsen til at spise kagen, når den friskbagt og lun - mums mums kan jeg kun sige
Fold de hakkede valnødder i. Valnødder kan undlades. 75g smør 170g chokolade(mørk)150g sukker 2 æg 1 tsk vaniljesukker ½ tsk kaffepulver 1/4 tsk salt 40g mel 100g hakkede valnødder Forvarm ovnen til 160 grader på varmluft. Beklæd en form (22x22cm) med bagepapir. Bag kagen ca 30-35min. 9-12brownies
Jeg har altid syntes at brownies var lidt for søde til min smag, så derfor valgte jeg at server dem med en god vanilieis og lidt frugt (her jordbær og ananas)
Havregrynene blendes til mel i en foodprocessor og derefter tilsættes resten af ingredienserne. -). Denne brownie smager bare rigtig godt og så er den tilmed helt uden tilsat sukker
Der skal den sætte sig i mindst en halv time - derefter kan du skære brownien i præcis den størrelse du vil have stykkerne i, og drysse den med lidt kakaopulver og nogle hasselnødder
Blend havregryn og mandler til fint mel i en minihakker eller foodprocesser. Nøj hvor har jeg glædet mig til at dele denne alt for lækre browniemed søde kartofler og raw chokoladeganache med jer, siden jeg lavede den sidste weekend
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.