Udsten dadlerneog bland med. Dadler. Blend mandlerog cashewnødder groft. For et stykke tid siden begyndte jeg at eksperimentere lidt med nogetrawfood, men var ked af at konstatere at det ikke helt var noget for mig
Med udgangspunkt i Jens Casupeis opskrift fra "RawFood" på panna cotta, moderede vi den og lavede en flot lyserød med fersken og passionsfrugt på toppen
Dadler hakkes i foodprossorenog kokosolie kommes i, blive en smattet masse. Skal til tøzeaften med en gluten allergikker og har fundet denne dejlige opskrift
Karamelish bananmousse med dadlerog peanutbutter. Server med kokosmel og ristede, hakkede mandler. Raw. Og i den anledning fik Silden og jeg igår stablet en helt fin dessert tapas på benene
Blend blå bær, dadler der har været i blød, bananer og carob. køleskabet – hvis det er tørrede dadler. medbragte og gav mig opskriften på denne kage, som vi siden efterprøvede
Jeg valgte meget hurtigt den rubrik, der hed desserter (pudsigt nok), og faldt over opskriften. tilsæt nu mandler, havregrynene, salt, kakaopulver og stødt kanel indtil massen er blevet én samlet dej
ren vaniljeGojibær til pyntBlend dadlerneog abrikoserne til en fin masse (det er lettest at gøre af flere omgange, da dadlerne ellers har det med at sætte sig fast)
For et par uger siden i ferien fandt jeg Jens Casupeis rawfoodbog frem igen, og opdagede alle de lækre opskrifter på rawfood supper som jeg ikke tideligere havde taget notits af, da jeg var så optaget af desserterneog alle de andre nye koncepter
Ja så skulle jeg lige prøve at lave nogleRawfood crackers. Jeg kom til at overdosere lidt og fordi jeg brugte himalayasalt, var der nogle kiks der var mere salte end andre
Sidste mandag havde jeg Wicki på besøg til middag, vi havde snakket om at hun skulle se hvor jeg bor, og at vi skulle udvide hendes horisont med nogetrawfood
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.