I for bindelse med ‘SpecialGuest’ indlæg, vil der være en giveaway. En god dags tid i køkkenet med masser af sludder-sladder, god mad, højt humør og en af de mest talentfulde kunstenere jeg kender – så bliver dagen ikke meget bedre
L. a. n. g. ,. l. t. i. e. j. v. d. o. M. h. r. f. k. ø. J. s. p. m. æ. b. u. D. y. å. ). P. q. c. S. V. O. (. 2. 1. ½. 4. 5. 0. 3. E. x. N. H. R. B. -. T. F. 7. '. 6. ¼. Ø. K. ) L
Hvis du er en af dem der har svært med de mange grøntsager, så er ratatouille løsningen. Kom alle andre ingredienser i panden (vent med cherrytomaterne) og steg dem i olie i at par minutter
1. 8. S. t. a. r. W. s. c. u. p. k. e. M. i. n. ø. h. v. d. f. l. g. w. o. å. 6. m. j. D. y. H. V. æ. b. P. -. K. A. G. E. L. (. ". ). J. ,. 7. 2. C. 3. O. Y. R. T. F. B. I. U l
Og forresten, så var der da også den der med peanutbutter-banan pandekager. Det var en fryd af opskriften lykkedes efter et mislykket, men stadig særdeles velsmagende, forsøg sammen med Jakob
Ratatouille serveret med en stor bøf. Når jeg er på ferie i Grækenland har jeg kun oplevet, at have et meget lille køkken med to blus, derfor kræver det omtanke for at lave et helt aftenmåltid
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.