Rør det godt sammen og kom dejen i en (rugbrøds)form beklædt med bagepapir. Opskriften på dette lækre rugbrød fandt jeg, da jeg var til sund livsstilsmesse i Aarhus for nogle uger siden
Dejen hældes i en rugbrødsform med bagepapir i , og bages en time ved 160 grader. Stenalderkost betyder kort fortalt, at man laver mad af råvare uden brød/ korn, sukker, mælk og forarbejdede fødevare
Indtil da kan i få opskriften på et rigtig nemt rugbrød, som følger en af tidens store trends. 100g græskarkerner100g solsikkekerner100g mandler100g valnødder100g hørfrø100g sesamfrø5 æg1 dl olie2 tsk salt1 rugbrødsform(gerne en silikoneform)Sådan gør du. 1 rugbrød
I. g. e. n. i. d. w. k. ,. b. l. v. t. P. a. o. -. f. r. s. ø. M. u. y. j. B. å. h. m. æ. (. H. =. p. S. ). K. D. /. c. J. G. ½. 1. 2. ¼. L. O. E. N. C. U. R. A. 4. 0. 7. 5. V. F. 9. Z. z
Pensl en lille brødform godt med olie eller smeltet smør. Et glutenfrit let saltet og let syrligt brød, der kan bruges lige som rugbrød til sild, laks, kødpålæg, ost og lignende
Med dette billede af mit bidrag til Nytårsaften - Kransekagetoppen efter Mette Blomsterbergs opskrift - vil jeg gerne ønske alle jer mine kære læser et rigtig godt nytår - vi ses i 2013
Derfor kan jeg godt lide at pusle rundt og gå og vågne, inden resten af huset står op. Samt at jeg er vild med den sprøde skorpe man får, når man selv bager sit brød og kæresten synes det er dejligt, at vågne til duften af bagt rugbrød
(Hold godt øje med rugbrødet, da bagetiden kan variere). Det er en god idé at gøre dette dagen i forvejen (kan også sagtens klares et par dage i forvejen), da det godt kan tage lang tid at suge olien ud af brødet
Jeg synes faktisk at det er lykkes rigtig godt med denne opskrift og den vil jeg bruge igen. Vi er dog lidt afhængige af vores rugbrød til frokost og i madpakken og det er jo stadig sundt at spise groft
Rør dejen godt sammen ( bedst i en røremaskine). Hæld dejen i en smurt rugbrødsform. Man kan ligeså godt bage 2 brød ad gangen, når man er i gang. Man kan ligeså godt bage 2 brød ad gangen, når man er i gang
F. r. i. s. k. b. a. g. t. o. f. u. ø. d. m. l. v. e. R. n. M. ,. C. h. p. å. D. y. æ. 6. 0. '. O. 1. I. 5. -. (. ). 2. 4. c. S. G. H. j. P. /. 3. B. 7
Bemærk at dette ikke er en opskrift med pasta af squash, men en opskrift med pasta og squash. Jeg må nemlig gerne spise gluten og dermed pasta lavet på mel
Med de smagfulde kantareller, den cremede fløde, et syrligt strejf citron, et godt drys persille og en bund af sprødt rugbrød bliver det her en helt skøn sensommerforret
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.