Inspirationen til dagens opskrift er fra ishavet. Grønlandske rejer, snowcrab og kammuslinger6 store kammuslinger1 spsk smør1 lime300 gr pillede grønlandske rejer200 gr kogt snowcrab (1 ”arm” med klo)1 dåse palmemarv ( 220gr i drænet vægt)2 appelsiner50 gr lakseægMayo blandes med tabasco og ketchup2 pasteuriseret æggeblommer (1 bæger)1 tsk Dijonsennep1½ dl rapskimoliefraLehnsgaard2 spsk Heinz Ketchup2-3 dråber tabascoFriskkværnet peberPisk æggeblommen med Dijonsennep. 1½ dl rapskimolie
Steg fiskene i halv smør og halv rapskimolie. 42 hele fileter af hornfiskRugmel (til at vende fiskene i)4 tsk Dijon sennep25 gr smør4 spsk rapskimolieFå fiskehandleren til at filetere fisken. 4 spsk rapskimolie
½ dl rapskimolie. Blåbær muffins2,5 dl yoghurt naturel1 æg½ dl rapskimolie½ tsk flydende vanilje250 gr hvedemel100 gr sukker1 tsk bagepulver½ tsk natron1 nip salt125 gr blåbær friske eller optøedeTænd ovnen på 190 gr
- Rugbrød - kan erstattes af franskbrød - Salt - Olie - Chilipulver - Hvidløg Sådan gør man. Tun i vand Skyer (Creme fraich) Mayonnaise Salt Sort peber Rød peber Rødløg Majs Ærter Agurk Salatblade Sandwichbrød Rengør og snit grønts
500 ml rapskimolie, da den er smagsneutral, men brug den olie, du bedst kan lide. Jeg fik fyldt to flasker a 200 ml med olien, (det er en flaske fra kaffefløde). 500 ml rapskimolie, da den er smagsneutral, men brug den olie, du bedst kan lide
Server med revet parmesanost, friskkværnet peber, rapskimolie og et porcheret æg. I forbindelse med mors dag, havde vi inviteret vores mor til middag på den utrolig hyggelige restaurant Nyhavn 14 - Spiseri & enotek
rapskimolie (udeladt, da jeg ikke havde det). Tilsæt cremefraiche. 500g laks (brugte 3 små stykker fra fryseren). 1 dl cremefraiche 18%. 3 små stykker fra fryseren). 1 spsk rapskimolie. 1 dl cremefraiche
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.