Der er altså et eller andet over at plukke sin egen mad, enten fra køkkenhave eller i naturen. Ramsløg er nem at genkende på dens hvidløgs/løg lignende duft
Efter hjemkomsten lavede jeg både ramsløgspesto og ramsløgssalt. Begge opskrifter har jeg fundet i Claus Meyers Almanak, men opskriften på ramsløgspestoen er også tilgængelig på Politikens hjemmeside
Jeg har fået lavet en kæmpe portion ramsløgspesto og også en god omgang ramsløgssalt. Jeg lagde nemlig også en opskrift på ramsløgspesto ud sidste år, men nu har jeg forbedret den lidt - se den gamle opskrift lige her
Ramsløgspesto. Røget okse en go håndskåret skive. Persille Ramsløg Olie Salt Peber Hvidløg Pinjekerner Parmazan Det hele blendes sammen , hold lidt igen med ramsløgen , den er utrolig stærk
Kartoffelsalat med ramsløgspesto. Ingefærshot er simpelhen det nye sort Alle drikke det og nu er jeg altså også med på bølgen, så i skal da heller ikke snydes for en opskrift
Kartoffelsalat med ramsløgspesto. Frokosten i dag blev til denne lækre sag. Det skulle endelig have været en ris pilaf men jeg fik lavet en alt for stor portion og så var der ikke plads til risene i gryden
Salat med pasta, rød spidskål og ramsløgspesto. Sundt og lækkert et hvis betegnelsen for denne salat. Spis den som en selvstendig salat eller som tilbehør til aftensmaden
Derudover var det en oplagt mulighed for at bruge den ramsløgspesto, der ligger på lager i fryseren. Pesto efter eget valg - her er brugt ramsløgspesto
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.