Pesto’en har en dejlig mild smag af solmodne tomaterog basilikum. ekstra oliven olie, tomater eller basilikum indtil du er tilfreds med smag og konsistens
Tomatpesto lavet på soltørret tomaterog solsikkekerner. 200 g soltørrede tomater (hvis du bruger soltørrede tomater i olie, skal olien hældes fra, og der tilsættes kun halvdelen af olien)3 dl olie2 hvidløgs fed2 spsk solsikkekerner2 tsk salt2 tsk sukker1/2 tsk chili pulverBlend det hele
Når dejen er gennemkold rulles den ud til en cirkel og presses på plads i tærteformen, jeg bruger en traditionel tærteform, men man kan sagtes bruge en anden ildfast form
Hak løg og hvidløg, svits det i en gryde, tilsæt lidt hvidvins eddike, lad det fordampe, tilføj de hakkede tomater, smag det til med salt,peber, sukker og oregano, lad saucen reducere lidt
Der er jo ikke så meget tvivl om, at kombinationen af tomat, mozzarella ogpesto altid holder - og så tilfører en god salami lige det sidste (men kan sagtens udelades)
Skær tomaterne ud og pisk æggene. Rul din tærte dej ud og smør din tærte form med fedtstof. Blend havregrynene fint i en foodprocessor og bland dem derefter sammen med melet
A. f. t. e. n. s. m. a. d. r. k. l. i. v. g. T. æ. p. o. F. ø. y. b. ,. 2. u. h. å. D. 0. -. 3. (. ). L. j. 6. E. O. 4. I. 1. 5. /. Æ. C. V. c. 8. S. R. K. P. B
Have og drivhus bugner af squash ogtomaterog det er en dejlig blanding. Salt og peber. Hak hvidløg og løg, skær tomaten i mindre stykker, skær porren i tynde skiver og hak persillen groft
Skal du have en nem og smagfuld aftensmad, så er tærte altid en god løsning. I stedet for valnødder, kan du også bruge alle andre typer af nøder eksempel hasselnødder
J. e. g. v. a. r. t. i. l. 4. 0. å. s. f. ø. d. h. o. m. n. ,. y. N. j. k. b. æ. u. p. D. H. M. 2. 1. ̊. z. 5. c. V. /. -. 3. S. Ø. R. E. K. T. L. A. Z. I. B. 8. C. P
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.