Rabarbersaft
www.dansukker.dk
www.dansukker.dk
  • Vurder denne opskrift!
  • Din vurdering
Samlet vurdering 4 1 vurderinger

Ingredienser

  • 2 kg rabarber
  • 11 1/2 l vand
  • 1 Saft af 1 citron
  • 11 kg Dansukker SukkerSkyl rabarberne, og skær dem i mindre stykker. Kog dem i vandet, til de er møre. Hæld rabarbermassen op i et saftklæde, og lad saften løbe af i 30 minutter. Rengør gryden, og hæld saften tilbage. Tilsæt sukker og citronsaft. Kog under stadig afskumning, til saften er helt klar. Hæld saften på varme, rengjorte flasker. Luk dem tæt. Opbevares køligt. Rabarberne kan erstattes af andre valgfrie bær eller frugter.

Instruktioner

Kommentarer

  • haltrup

     - 

    kan man bruge rabarber fra haven nu? Eller er de for syreholdige?

Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.