I dag er det blevet til Karrysild, rejesalat, røgetlaksmedrøræg fra egne høns, små lune frikadeller med hjemmelavet rødkål (fra fryseren), rødbedesalaten fra i går og bagerens gode græskarbrød og landmandens rugbrød
Pastaretten har en skøn smag af røgetlaksog er derudover også fyldt med masser af frisk spinat, hvilket alt sammen er vendt i den lækre cremede ricottaost med et lille kick fra chiliflagerne og masser af friskkværnet peber, citronsaft og -skal
Salat medrøgetlaks, saftig vandmelon, cremede avocadoer, rødløg, frisk mynte og sort sesam. Fordel dem på en tallerken sammen medlaks i små stykker, stykker af avocado samt rødløgsringe
Pynt med chipsen og ærteskud. Rygeost Fløde Ærter Salt Peber Det blendes og smages til. Skrald og skær MEGET tynde skiver , kommes i varm olie , pas på at de ikke bliver for mørke , så smager de brændt
Læg de røgetlaks i skiver på en tallerken i et tynd lag og kom vinegretten på. Røgetlaks i skiver. Grund olie/eddike dressing , find opskriften på bloggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.