Hæld lidt olie, honning og balsamico over drys med lidt salt og peber. Grill de små brød med gedeost under ovnens grill i et par minutter, men hold hele tiden øje med, at de ikke bliver brændt
Servér fx kartoffelsalat og en salat med perlebyg, perlespelt eller perlerug til løgene. Hvis du vil have sovs til retten, så vælg fx en romescosovs med hakkede nødder
Salat medrøget laks, saftig vandmelon, cremede avocadoer, rødløg, frisk mynte og sort sesam. Fordel dem på en tallerken sammen med laks i små stykker, stykker af avocado samt rødløgsringe
De kan med fordel laves dagen før og så blot bages lige inden servering. Alle ingredienserne, undtagen rasp, tomater og olie, mixes sammen i en foodprocessor
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. S. m. a. g. e. r. b. o. d. t. -. ). 4. 6. p. s. n. l. f. h. v. i. 1. k. 2. ø. y. 3. ½. æ. c. u. j. å. V. K. P. F. B. 8. 0. L. 5
Inden servering smuldres der med en blanding af feta, citronskal og estragon. Smør dem med olie og kom finthakket løg på toppen og drys med timan og citronpeber
I et smurt ovnfast fad lægges auberginerne skiftevis med lag af tomatskiverne, der drysses med persille oghvidløg imellem lagene og krydres med peber og salt
Hæld kogende bouillon i fadet og drys med spidskommenfrø, salt og peber. I denne ret følges de med den grønne romescokål, som er forholdsvis ny på det danske marked
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.