Anret en skål eller fad medsalatbladeog kom pestokartoflerne i midten af fadet. Vi stornyder det og er ude så meget som muligt og det er ved at være tid til at få vores egne kartofler i jorden sammen med at alle mulige frø, så vi om nogle måneder kan høste vores egne økologiske grønsager
Dræn vandet fra kartoflerne, og tilsæt med det samme en generøs klat smør til gryden. Rør en dressing af sennep og citronsaft sammen, og rør det med dobbelt volumen af din bedste olivenolie
Max viser her, hvordan man ordner en makrelog steger dem hele, fyldt med en masse krydderier. Til makrellerne laver han en græsk inspireret salatognyekartofler
Denne her salat blev egentlig inspireret fra rester i køleskabet, men det gjorden den ikke mindre skøn med de dejlige nye friske grønne asparges samt feta- og fetakombinationen, som smager supergodt
S. i. k. e. n. s. ø. r. t. m. d. g. o. ,. u. f. a. l. p. æ. v. h. j. J. å. D. y. F. b. M. A. (. 4. ). H. L. c. 2. 1. -. 5. /. K. 0. R. 3. B. 6. 7. è. r g
Kom kartoflerne op i en skål og vend med olivenolie, citronsaft, salt, peber og halvdelen dilden. Start med at skrubbe kartoflerne i vand, så overskydende jord falder af
Denne salatmednyekartofler i pesto får vi rigtig meget i forår og sommerperioden. Jeg veksler mellem nyekartoflerog fuldkornspasta, men altid med frisklavet pesto
Vend godt rundt, krydr med peber og server. Der skal meget salt i vandet, men salten trænger ikke ind i kartoflerne, så de bliver ikke mere salte, end de stadig smager af nyekartofler
Denne gang med blå kartoflerog jordskokker. Det her var hovedretten til mit lille projekt med en flok frivillige, som havde lavet en hjemmeside for nogle andre
Denne salatmednyekartofler i pesto får vi rigtig meget i forår og sommerperioden. Jeg veksler mellem nyekartoflerog fuldkornspasta, men altid med frisklavet pesto
Det er jo, hvad der sker mednyekartofler – flygtig ungdom og så videre. De blev lavet til en grov kartoffelmos med groftrevet parmesan og friterede salvieblade
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.