I går lavede min teenager og jeg en let aftensmad, og heldig-vis, var der en rest røget ørred tilbage, så jeg kunne lave mig en lækker frokost-sanwich i dag
Smag til med (røget) salt og lidt peber. Røget ørred. Glaskåls-"ravioli" med røget ørred(forret - 2 personer)Ravioli1 glaskålRapsolie1 tsk smørSaltSpirerPurløgFjern stænglerne fra glaskålen og læg dem til side til senere brug. Røget ørred40 g røget ørred2 tsk creme fraiche 38%1 tsk ørredrognHakket purløgRøget saltPeberMos varmrøget ørred godt ud med en gaffel
F. o. r. n. g. l. e. u. s. i. d. h. a. v. ø. t. x. b. p. å. f. k. ,. m. 4. 0. J. æ. j. D. V. O. H. A. L. T. I. ). y. Ø. C. 2. 1. c. S. P. R. 3. G. 5. K. 6
)Røget laks med koriandercreme og rucola1 bundt koriander1 fed hvidløg½ dl limesaft1 dl olivenolieSalt og peber100 gr rucola300 gr røget laksPeberBlend koriander med hvidløg, limesaft, olivenolie, salt og peber til en ensartet creme. 300 gr røget laks
Røget makrel med kartoffel og agurk i ravigottecreme2 røget makreller600 gr små kolde kogte kartofler1/2 agurk skåret i mindre stykker1 bundt dild1 dl cremefraiche 18%3 spsk ravigotteSalt og peberLæg makrellerne på et bræt. 2 røget makrel
Med tvillinger i huset er det let at lade sig friste af lette, og måske knap så sunde løsninger. Vi er blevet opmærksomme på, at vi simpelthen er begyndt at spise mindre fisk på det seneste - noget vi ellers har været rigtig gode til
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.