Fisken lægges ovenpå og toppes med de rengjorte asparges og tomat i både. Rødtungen kan sagtens udskiftes med andre lyse fiskearter, eksempelvis rødspættefilet
D. e. n. r. t. v. a. d. ,. s. o. m. i. p. g. f. E. l. k. u. h. c. ø. b. w. N. I. -. R. V. æ. å. j. J. H. S. é. C. (. 4. ). 1. 2. /. 3. y. P. T. 5. 6. 8. 7. L. 9. 0. A. r g
T. i. l. d. e. n. r. t. k. a. u. b. g. m. s. f. ,. o. v. R. -. h. c. I. D. å. j. æ. M. p. ø. ". (. 4. ). 2. 3. /. 8. 9. 1. C. P. O. S. K. y. L. B. H. 0. 5. ) l
Vi lavede risottoen i går og serverede den til rødtunge. Citronskallen og citronsaften løfter risottoen, så den virker lidt lettere i konsistensen og sammen med aspargesen, finder man næppe med kompagnon til en grillet fisk en lun forårs- eller sommeraften
I stedet for søtunge, som vi brugte, kan du også bruge rødspætte eller rødtunger. Hvis du får fiskehandleren til at hjælpe dig med at flå og fileterer fiskene, så husk at få skrog, finner og skind med dig hjem, da du skal bruge det til kogelage
Bunden af et ovnfast fad smøres med olivenolie og dækkes af kartoflerne. Fladfiskeruller med blåbær på bund af kartofler - uhm, det lyder godt, men det gik helt i fisk
Rabarber er lige med forår og en snarlig sommer. Bladene skal altid kasseres, men pas på med at skær for meget af foden af stilken, denne del er nemlig sødere end resten af stilken
Som lovet efter weekendens noget "tunge" menuforslag, er forslag til denne uges middagsretter lette og sunde - men det er jo ikke ensbetydende med, at det ikke kan smage godt, også rigtigt godt
rødtunge, ising, skrubbe, torsk, sej eller kuller. Servér med kartofler og/eller godt brød. Det er ikke bare et godt råd, det er også et råd, som falder i god jord her i huset, hvor vi elsker fisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.