i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i
Rødspætter er og bliver en tilbagevendendefavoritspise her i huset. Nu har jeg i det mindste fundet en sundere måde at panere på end den sædvanlige på rasp
Rens og skyl fileterne og krydr dem med salt, peber og citron. Bring vandet i kog. Når det koger slås et æg ud i en kop, derefter hældes ægget i det kogende vand et af gangen
Butterdejspladerne lægges tiloptøning. Stik butterdejspladerne ud med et glas - det udstukne lægges på en plade med bagepapir, fold resten af dejen og læg det ved siden af
Dampet rødspætte med salat af søde kartofler og sprøde østershatte. Lysten til både at lave mad og bloggen er kommet så småt tilbage, og jeg forsøger derfor at sparke lidt gang imin blog igen
Endnu en nem måde at lave rødspætte på en ny måde, helt uden panering. Ingredienser. Rødspætterne er gratineret med spinat og mornaysauce og serveret med en lækker tomatsalat
i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. I. i. I. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. i. V. h. a. r. f. u. n. d. e. t. s. k. l. v. o. p. å. S. ,. m. g. D. y. b. -. ø. N. j. æ. B. z. A. ". (
Forberedelsestid. Tilberedningstid. Opskrift på den catalanske spinat her – dog brugte jeg mandler i stedet for pinjekerner denne gang, da der også er mandler i saucen, hvorfor jeg mente, at det kunne blive et udemærket match
Pisk æget så blomme og hvide “hænger sammen” vend rødspættefilletteni ægget, og dernæst i sesam frø, tænd panden på fuld varme til den er varm, hæld olivenoliesat på panden, og skru ned når olien er varm
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.