Weekenden har stået på masser af bagværk, syltning og god mad sammen med gode venner. Det smager dejligt med en klat vaniljeis, creme fraiche eller som tilbehør til ost
Bland æblecidereddike med olie, agave, presset hvidløg, salt og peber. Bolsjebeder er ikke alene noget af det smukkeste, men smager også fantastisk godt når man råsylter dem
En skøn vegetarcarpaccio med (rød)beder er et kæmpe efterårs og vinterhit herhjemme. Du kan bruge almindelige rødbeder, eller som her bolsjebeder og gule beder
Rør cremefraiche sammen med saften af citronen, salt og peber. Hæld cremefraiche-dressingen over og drys med hakket ristede mandler og råsyltede rabarber (inklusiv saften fra ingefærmarinaden)
Fuld af smag – og med både fløde og bacon. Tilsæt løgene og lad dem snurre med i et par minutter. Og når man nu er i gang, kan man da ligeså godt hoppe i med begge ben – og huske at nyde hver en bid
Men altså, det føles jo ikke særlig meget som sommerferie med det vejr, vi har lige nu. Nå, men vi må jo tage regntøjet med og den tykke trøje og håber, at det bliver bedre end det ser ud til lige nu
Lækker, saftig kylling med fyld af krydret pikantost. Start med at skære fileterne op. Gør grøntsagerne i stand, læg dem i et ovnfast fad, hæld vin, vand og fløde over og drys med salt og peber
Æblernes blanding af sødme og syre passer perfekt til svinekød, og krydrer man med lidt enebær og hel allehånde, får man et måltid, der er en vikingekonge værdigt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.