Opskrift Rødbederåkost. Skræl rødbede og pastinak og riv dem groft. Råkost er meget andet en revet gulerødder, selvom det også er godt, sætter jeg pris på variation
Rødbede juice med ingefær. Rødbede. Indtages de med vitamin C er denne optagelse betydelig øget, og dermed sikre rødbedes indhold af C vitamin, at du faktisk kan optage jernet
Jeg har været i julehulehumør i en måned nu, så det har været svært for mig at holde julebagningen tilbage Det er ikke tilfældigt, at den første julebagning hos mig er disse fantastiske vaniljekranse
En helt vildt lækker, lidt julet brownie chokoladekage. Min ide var at lave en julekage men chokoladen tog over, hvilken endte med et glimrende resultat alligevel
H. o. l. d. p. h. v. r. a. j. e. g. f. t. J. n. i. D. c. m. b. ,. å. u. k. æ. s. ø. L. ü. T. y. 3. 5. 1. 2. K. A. I. /. W. S. -. U. E. F. R. '. 0. 4. x. B. N. *. V. Æ. _. (. ). M
I. g. å. r. v. a. d. e. t. S. o. K. n. f. k. D. h. j. m. s. V. i. l. u. ø. b. c. p. ,. y. P. B. (. T. æ. 1. 2. 0. –. ). 5. w. /. 4. ½. ¼. R. H. Æ. J. L. x. N. O. A. 6. -. 8. F. r g
D. i. r. e. k. t. f. a. m. n. y. g. l. s. h. o. p. -. /. d. T. J. u. E. G. M. ø. 2. æ. 5. 0. b. c. H. 1. ½. I. å. 7. v. ,. 8. j. (. ). B. L. K. –. C. ) g
Uhm jeg elsker jul og dagene omkring juleaften. Sidste weekend bagte jeg disse sprøde cookies fyldt med julekrydderier som kanel, ingefær og nelliker og fintrevet appelsinskal, store stykker af mørk chokolade og ristede, grofthakkede mandler
Halver kålen, fjern de yderste blade og stokken. Snit kålen meget fint - brug evt. et mandolinjern. Kom kålen i et dørslag, drys med salt og sukker og vend godt rundt
Butikkerne bugner, tv'et spiller og julelysene stråler alle steder. Min julestemning er dog pt. Jeg har lavet en stor stak juleengle og nogle juletræer med forskellig broderi
- er hvad jeg har med mig idagFor Peter og jeg besluttede os jo for at gå på kålsuppekuren, og derfor købte jeg jo kål med hjem den anden dag jeg var på handlen
Jeg havde tænkt mig at bage et udvalg af julens forskellige småkager hen over de næste par uger, og jeg skal gøre mit bedste for at følge med, med opskrifterne her på bloggen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.