Som jeg tidligere har fortalt, har jeg i flere år arbejdet med opskrifts- og ideudvikling, samt styling for Sæson, og senest har jeg haft fornøjelsen af at være en del af redaktionsgruppen
Tilbehør kan du varierer som du lyster, men jeg kan klart anbefale falafel. Du får opskriften på en fyldigog smagfuld salat, som giver dig en masse skønne grøntsager i både rå og bagt format
Kunsten er at tilberede en salatsom indeholder rigeligt med proteiner og kulhydrater. Kvinder kan sagtens spise en salat til frokost og stå på deres ben resten af dagen
På billedet er de blevet serveret med kylling, kogte gulerødder og Blomkålssovs. De eneste ponit retten får, kommer fra det fedtstof, som du steger retten i
Men i en verden, hvor salaterog grøntsager er det nye sort og kartofler og brød er lige så forbudt som tobak, er det sgu nødvendigt at prøve at pifte tingene lidt op og tilføre noget god smag
Brug kompotten som dressing på grøn salat af forskellig slags, evt blandet med fintstrimlet spidskål, og med rå grønne asparges og ristede kerner – mandler, hasselnødder, græskarkerner eller andre efter smag
Jeg er VILD med rosenkål – både kogte, rå i salatog ristede som her. Det er fyldt med kostfibre, som mætter, og vitaminer og mineraler, der styrker vores immunforsvar – så bør vi spise så meget af, vi orker
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.