Men allerførst denne cremede pastaret med kylling, svampe, frisk spinatogsoltørredetomater, der får en dejlig smag fra de mørke champignon og de lækre soltørredetomater
Smag til med salt og peber. Top eventuelt retten med en omgang stegt bacon før servering. Den er bestemt ikke ret sundt, tvært imod, men den er til gengæld super velsmagende og dejlig nem at lave
Derudover er de fyldt med frisk spinat, små stykker af cremet feta og lækre soltørredetomater. Og det er både de traditionelle, dem med kylling eller noget helt tredje
Og så er den fyldt med masser af spinat, soltørredetomater, pesto og en af mine yndlings. Grov galette med porrer, bacon og ost / Spinat galette med svampe, feta og laks / Tomatgalette med frisk timian, vesterhavsost og pinjekerner / Små galetter med fyld
Lige inden servering river du en håndfuld basilikumblade i grove stykker (du skal ikke skære dem med en kniv, for det gi’r mere smag blot at rive dem itu) og smide i saucen til de falde lidt sammen
eks Farsbrød med broccoli og ostefyld, Farsbrød medspinatog mandler eller Små farsbrød med gulerødder og mandler Men det skal nu ikke forhindre mig at komme med nye variationer
Rør en fars af hakket kød, æg, mælk og hvedemel og krydr den med salt og peber. Rul farsen sammen som en roulade, brug bagepapiret til at styre farsen med
Retten smages til med godt med salt, peber og Herbamare urtebouillion. Herefter tilsættes løg og hvidløg, som sauteres let, hvorefter spinatten tilsættes
Start med at kogequinoaen efter pakken. Tilsæt quinoaog. ½ dl quinoa. Med salat og/eller brød til kan de fyldte tomater sagtens gøre det ud for et måltid
J. e. g. h. a. v. d. f. å. t. l. y. s. i. n. k. –. o. m. r. p. S. j. b. ø. N. w. ,. I. c. u. D. (. 2. ). ½. 1. 0. 5. K. P. M. O. H. æ. T. B. 3. -. 4. E
Retten består af kylling svøbt i parmaskinke, med stegte tomaterogkogte kartofler. Kyllingfiletterne duppes tørre, og skæres i to mindre aflange filetter og krydres med peber
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.