,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. L. æ. k. r. e. m. a. d. o. g. f. s. t. b. l. c. 1. 2. y. n. i. v. ½. p. ø. 5. h. 4. u. 3. j. B. å. 0. T. F. 8. -
Blend havregryn til mel og bland med quiona, æg, salt, Fiberhusk og skyr. Jeg sørger altid for at bruge mine rester, både for at mindske madspild generelt, men naturligvis også fordi sund mad ikke er billigt og jeg er på SU
Særligt i de perioder, hvor jeg har travlt, kan jeg mærke at min krop har brug for noget struktur omkring mine måltider, og at det, jeg fylder på den, er fyldt med god, nærende energi
Jeg er ret sikker på, at hvis vi bare smør vores mad med et tyndt lag smør, så vil de fleste af os ikke kunne smage forskel, men det var alligevel ret vildt at se, hvordan smør kan have så stor betydning for konsistens, smag og udseende
Karry-blomkålmed mandler ogtranebær. Hæld blomkålen i en skål, og de ristede mandler ogtranebær i. Spred blomkålen ud på en bageplade, og vend den godt i olivenolie, karry og salt
Helt vildt simpelt og så lækkert. En af de opskrifter fra bloggen, som jeg har lavet aller flest gange, og som har åbnet mine øjne for den lækre grøntsag, er disse ovnristede blomkålmed karry og kikærter
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. S. å. b. l. e. v. d. r. n. i. g. t. o. s. k. u. a. m. E. f. p. D. h. j. æ. ø. -. M. y. I. (. ). c. 4. 1. 3. /. 2. L. B. 0. H. V. K. 5. T. 6. R. 7. A. è. l l
Disse bites er spræng fyldt med vitaminer og grøntsager, forklædt i en lille smule ost. Placér kuglerne med luft imellem sig, på en bagerist beklædt med bagepapir
Krydre dem med salt og peber og serverer med sur sød sovs. Det er nemlig blomkål pakket ind i panko rasp, så det bliver nogle crunchy mundefulde, der er gode som tilbehør
Rør det sammen med skyr, karry, agavesirup, salt og peber. Denne blomkåls “kartoffel salat” har ikke en dyt med kartofler at gøre, men selve salaten har smagen af kartoffel salat, blot medblomkål istedet
,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. ,. F. ø. j. t. æ. n. k. e. g. v. d. f. r. s. a. i. m. y. b. o. L. C. H. p. l. å. z. M. u. h. J. 2. E. D. B. 4. 0. 1. 5. R. c. O. T. P. S. 3. K. -. V. e g
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.