-. -. -. -. -. D. a. g. e. n. i. d. h. r. s. t. å. p. m. o. j. k. J. f. b. l. u. ,. y. v. O. æ. ). ø. V. C. M. H. ½. U. P. 1. (. 2. 4. 0. c. R. 3. L. ü. S. B. Y. E. w. F. T. 5. N. 9. 7. 8. I. K. 6. /. A. ) g
-. P. u. l. e. d. p. o. r. k. b. g. s. n. f. a. m. i. v. t. å. æ. D. R. '. U. S. A. ,. V. h. c. ". ø. 1. 0. j. w. O. J. y. I. M. 2. x. N. B. (. 4. ). 5. /. G. E. 9. T. C. &. 3
Det er en amerikansk specialitet og den lyder meget mere kompliceret end den egentlig er, men den er faktisk ret god som gæstemad da det meste kan laves på forhånd, og kødet egentlig passer sig selv når først det er sat i ovnen - så der er egentlig kun at sige - "SÆT IGANG"
Alle krydderier blandes sammen og nakkefileten gnides ind i blandingen. Jeg er desværre ikke den heldige ejer af en grill, men pulledpork kan skam sagtens laves i ovnen og blive super lækkert
Denne opskrift er i virkeligheden ikke så anderledes, udover at den er lavet af julens rester – nemlig en god klassisk skinkesteg med svær, og herudover tilberedt i stegeso
Her finder du en opskrift på hjemmelavet burgerboller. Derfor passer retten perfekt til et lille weekend projekt og vi blev indendøre om søndagen og legede biograf alt imens vores ret med pulledpork passede sig selv
Den gode og nemme opskrift på burgerboller – når man først har bagt den selv én gang, så gider man ikke spise de fabriksfremstilte – opskriften finder du her
Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. 2 spsk barbecuekrydderi. 0) godt ind i skryderierne. Stilles i ovnen på 130 grader i ca 5 timer , husk vand i bradepanden , hele tiden. Det kan godt være at den overstiger de 100 graderpå stegetermometer , men det var ikke et problem Skil kødet ad med 2 gafter og vend det hele i en go BQ marinade evt hjemme lavet. Honning Sennep Salt Peber Grove burgerboller 100 g havregryn hæve i en time , efterhæve i 30 min , 175 grader i ca 20 min 50 g gær husk æg til pensling 2 æg 150 g grov mel 700 hvedemel 1 1/2 tsk bagepulver 1 tsk salt 1 dl olie Vand 1/2 liSmager også skønt sammen med en bagt kartoffel. Pulledpork behøver ikke at tage 12 timer , man kan sagtens lave det på den halve tid. 2 spsk barbecuekrydderi
Den færdige steg trækkes fra hinanden med to gafler, deraf "pulledpork". Som marinade laver jeg en god portion af lige dele ketchup og mørk sirup, alternativt kan der bruges brun farin
-. -. S. e. l. v. o. m. p. u. d. r. k. t. i. s. æ. n. j. g. ,. h. f. å. O. a. b. ø. I. 2. L. 1. 3. 0. w. y. (. ). R. 5. c. D. K. G. V. N. A. 8. T. B. 4
-. -. D. e. r. s. t. a. d. i. g. m. n. k. ,. h. p. u. l. o. y. j. v. ø. å. f. O. æ. L. B. J. b. c. w. q. P. 8. I. 1. 7. 5. 0. 2. F. 3. 4. T. S. H. /. V. 6
Var så svine-heldig at min mor havde købt en flot nakkefilet til mig, som jeg kunne "øve" mig på. Pulledpork tager sin tid at lave, men laver man det ordenligt - så smager det fantastisk
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.