Mit første måltid lavet i taginen var medkyllingog. Og det blev der en dejlig kyllingeret ud af. Hvis nogle af jer har nogle erfaringer med, hvordan man
Krydr kyllingenmed salt og peber og en smule olivenolie. Halver herefter kyllingen, som lægges derpå. Skær toastbrødet i helt små tern, og rist dem på en pande for fuld skrue sammen med en smule olivenolie
Pisk æggene med mel og salt. Pensl med lidt olivenolie. Tilsæt spinat, grofthakket peberfrugt, forårslåg og soltørrede tomater og hæl denne blanding i formen
Grofthvedebrødmed hvedekerner og malt sirup. Når dejen skal laves, skal kernerne først overhældes medkogende vand og stå og trække til de bliver kolde, så forbered dem i god tid
Kyllinge frikadeller med røg paprika , stegte grønsagerog reven ost. Steg dine kyllinge frikadeller på svag varme , i siden af din pande når dine frikadeller er vendt , kan du stege det grønt du godt kan lide , tilsæt ost lige til sidst inden servering
Hakket kyllingekød. Rør kødet sejt med salten , kom æg og tabasco i , svits porrer og peberfrugt på panden i lidt olie , kom det i farsen , kom mælk , mel og krydderier i
Brødet er fyldt med kerner som mit rugbrød men er også tilsat en del groft revne gulerødder. Jeg trængte dog til noget andet end rugbrødog har istedet bagt et rustikt oggroft glutenfrit brød
J. e. g. f. i. k. n. v. t. a. o. r. U. m. …. j. l. p. ø. s. u. d. h. C. D. å. y. ,. æ. R. b. S. A. -. (. 3. 4. ). ½. 1. 2. 0. 5. c. K. T. 6. L. /. E. –
Grønsagerne vendes i wokken sammen medkyllingenog færdig er din kineser mad. Køb dog aldrig neutralmarinerede kyllingefiletter, de er pumpet med saltvand som så sprøjter ad helvede til når de kommer i varmt olie
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.