Hvis du er på udkig efter andre indiske opskrifter, kan jeg også anbefale indisk dahl med skyr og koriander, chicken tikka masala og kylling i cremet kokos-cashew-sauce
* lad det hele stå lidt og lad det koges ind mandlerne (vær tålmodig, det kan betale sig). * når sukkerlaget er begyndt at smuldrer, skue eventuelt mere ned og vend mandlerne til de er karamelliserede og de er færdige
Disse små kager har dog intet med ost at gøre – de er nemlig mælkefri. Pynt med frisk frugt, sukkerfri marmelade, frysetørrede bær eller hakkede nødder
Bring salt og vand i kog i en gryde og tilsæt mandlerne. Jeg har en del gange omtalt saltede mandler som er en af de snacks vi spiser mest af herhjemme for tiden
Kom mandlerne ud på et stykke bagepapir og skil dem fra hinanden med to gafler så de ikke sidder fast i hinanden, for så kan de være svære at få fra hinanden
yoghurten). 13 dl yoghurtmed høj fedtprocent (ex. græsk/tyrkisk yoghurt 10%). 1Neutral yoghurtSkær kyllingefilleterne i grove tern /ca. 1Rør alle ingredienserne til marinaden sammen og hæld den i en plastpose. 1Kom kyllingeternen i pose, luk posen og fordel marinaden godt omkring kyllingen. 1Smelt smørret i en varm gryde og tilsæt kylling + marinaden. Steg det hele under omrøring i 2-3 minutter (hvis varmen er for høj / det begynder at koge, vil saucen skille pga. 1Tilsæt tomat passata, salt og peber og lad det hele simre ved svag varme i ca. 1Smag retten til med salt/krydderier. 1Tilsæt madlavningsfløde og lad det hele koge igennem i ca. 1Server med ris, nødder, naanbrød ogyoghurt
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.