U. g. e. n. s. t. m. a. G. r. y. d. f. l. ø. I. p. i. o. u. k. b. v. 4. %. ,. æ. å. M. N. c. D. j. h. E. L. C. F. V. 3. 8. B. S. K. 2. 5. 0. 1. ½. R. H. O. T
Min hidtil bedste oplevelse med kanelsnegle. HOLD NU OP. Intet slår denne opskrift, som giver de mest saftige, lækre, svampede snegle fyldt med en uimodståelig kanel-creme
J. e. g. r. s. t. a. d. i. h. l. ø. j. f. å. n. m. v. o. ,. k. B. W. b. p. u. c. S. æ. H. O. K. M. y. V. N. (. ). 7. 9. 2. -. 4. 0. 1. T. I. D. 6. 5. x. C. E. Æ. /. 3. F. P. R. '. 8. L
B. ø. f. S. t. r. o. g. a. n. s. m. e. R. u. l. d. ,. æ. k. b. i. w. -. M. v. å. p. h. y. H. c. 2. I. 1. 5. 0. ½. /. 4. %. (. ). F. L. D. 6. 3. K. T. 7. 8. 9
Mums mums og atter mums. Hvem kan ikke lide en god bøf med bearnaise sovs og hjemmelavede fritter. Kødet er fra Fru Møllers Mølleri's slagter i Odder og kan bestemt anbefales
Burger på en helt ny, smagsfyld og ikke mindst, vegetarisk måde. I dag lavede jeg nogle helt igennem fantastiske selleribøffer, som skulle udgøre det for bøffen i vore burger
TweetSharebarTweet. Jeg har lige købt en mandolin – og nej det er ikke sådan en man spiller på. En mandolin i køkkenet er et køkkenredsskab som man kan bruge til at skærre f
Bøf Lindstrøm er en sjov størrelse, det kan næsten kaldes en russisk frikadelle. Den er oprindeligt lavet af Henrik Lindström, en russer der kom til Sverige og lavede en hakkebøf, og vi har spist dem lige siden
Mums for en skøn salat - omend noget krydret ifølge min mand, som syntes den var lidt rigelig stærk. Personligt elsker jeg stærk mad, men det kan anbefales at smage til med chillierne lidt af gangen
Kommentarer
Log ind eller Tilmeld dig for at skrive en kommentar.